For maximum benefit open window to full size screen   
  Det forjættede land Galleri  Trailer  Anmeldercitater  
"Det forjættede land" (med originaltitlen "Terra Promessa") har allerede rejst jorden rundt, og har overalt begejstret såvel publikum som den samlede presse.

"Det forjættede land" er en rejse tilbage i tiden. Med poesi og humor fortælles om menneskets historie, fra forhistorien til moderne tider - forskellige menneskers liv, der udfolder sig på det samme stykke land, omkring en sten. Fra det ene århundrede til det andet er denne sten det privilegerede og stumme vidne til mænd, kvinder og børn, der fødes, lever og dør her på planeten. Den bærer deres spor og deres minde.

Forestillingen fortælles uden ord. Billeder, musik og lyde sørger for sproget i denne universelle og overraskende fortælling, der henvender sig til mennesker i alle aldre.
"Det forjættede land", der præsenteres af fire skuespillere, er skabt af blandt andre Meridiano Teatrets kunstneriske leder Giacomo Ravicchio, som også står for instruktionen.

Original version og visuelt koncept: Nino D'Introna, Daniel Meilleur, Graziano Melano, Giacomo Ravicchio, Monique Rioux.
Original musik og lydkulisse: Michel Robidoux
Medvirkende: Claus Maack Bahnsen, Lars Begtrup, Elise Müller og Giacomo Ravicchio

Den originale version blev produceret af Théâtre Les Deux Mondes (Canada) og Teatro dell'Angolo (Italien).