25. september 2015.

MERIDIANO TEATRET FIK
HORSENS BØRNETEATERPRIS 2015

Meridiano Teatret blev tildelt årets pris for både at favne geniet og det stærke kollektiv og for at have skabt et unikt og universelt tilgængeligt kunstnerisk udtryk.


Formand for Horsens Kommunes Kulturudvalg Kristian Dyhr (tv) overrakte prisen til hele Meridiano-holdet. Fra venstre ses i øvrigt: Giacomo Ravicchio (Kunstneriske leder og instruktør), Lars Begtrup (Teaterleder og skuespiller), Eva U. Handberg (tekniker), Elise Müller (Teaterleder og skuespiller), Poul Richard Pedersen (Manager), Ditte Felding (Horsensfestivalens koordinator) og Jérôme Bauer (komponist), Foto: Hanne Nielsen.

Lørdag den 19. september på den 30. udgave af Horsens Teaterfestival blev Meridiano Teatret hædret med Horsens Børneteaterpris 2015. Ud over æren, en check på 25.000 kr. og en statuette af kunstner Kaj Rugholm modtog Meridiano Teatret en meget flot begrundelse fra priskomiteen, hvor der blandt andet blev sagt:

”Hvis kunstens fornemmeste opgave er at røre ved vores hjerter, at gøre en forskel i forhold til vores opfattelse af verden og at få os til at undres og tænke - så er det, som årets prismodtager står for i sandhed kunst. Man bliver bjergtaget når man møder den – uanset alder og baggrund.”

Priskomiteens begrundelse i sin helhed kan ses her >
Prisen uddeles hvert år på Horsens Teaterfestival.

Med venlig hilsen
Poul Richard Pedersen (Mobil 40 54 37 87)
Manager Meridiano